Raise3D E2

Univerzalen 3D-tiskalnik z dvema ločenima šobama za vsako delavnico, pisarno in učilnico.

Natančen in zanesljiv 3D-tisk.

Raise3D E2 je uporabniku prijazen, zanesljiv namizni 3D-tiskalnik, s katerim lahko izdelujemo tudi dva izdelka istočasno. Model E2 je bil sprva razvit za potrebe raziskovalnih in izobraževalnih ustanov, vendar je zaradi velikega povpraševanja podjetij zdaj na voljo vsem uporabnikom.

Ime E-serije stoji za "Easy-to-use" (enostaven za uporabo), "Engineering" (inženirstvo) in "Education" (izobraževanje).  Trdna struktura ohišja in strojne opreme skupaj z intuitivno programsko opremo zagotavlja enostavnost uporabe in zanesljivost tiska.

E2 je s prostornino 330 x 240 x 240 mm, 3D-tiskom do 300°C ter dvema ločenima šobama univerzalna naprava za vsako pisarno, delavnico ali učilnico.

Raise3D E2 dva ekstruderja

Dve neodvisni šobi.

Z novim sistemom IDEX (Independent Dual Extruders) lahko 3D-tiskamo dva enaka ali zrcalna objekta istočasno in na ta način razpolovimo čas izdelave manjše serije izdelkov.

Če 3D-tiskamo z dvema različnima materialoma ali dvema različnima barvama, se šobi med tiskom izmenjujeta.

Možnost nadaljevanja 3D-tiska po izpadu napajanja.

Izpad elektrike ne bo več razlog za neuspeli tisk. Naprava avtomatično shranjuje potek 3D-tiska in dovoljuje nadaljevanje 3D-tiska, ko se napajanje povrne.

3D-tisk materialov pri temperaturah do 300°C.

PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG / ASA.
PP / steklena vlakna / ogljikova vlakna.
Filamenti z dodanimi kovinski / lesnimi delci.

Avtomatska kalibracija.

3D-tiskalnik pred začetkom tiska preveri ravnost površine in ves čas ohranja pravo razdaljo med konico šobe ter površino za tisk. Avtomatska kalibracija izboljša sprijemljivost tiskanega izdelka s podlago in kvaliteto prve plasti.

 

Senzor za iztekanje filamenta.

Ekstruder je opremljen z optičnim senzorjem za zaznavo izteka filamenta. Ko 3D-tiskalnik zazna, da se filament izteka, uporabnika na to opozori z rdečo lučko in avtomatično začasno ustavi 3D-tisk. Ko uporabnik zamenja filament, lahko s pritiskom na gumb nadaljuje s tiskom.

Senzor zazna filament različnih materialov, barv in trdot.

Fleksibilna površina za 3D-tisk.

Enostavno odstranjevanje 3D-natisnjenih izdelkov s fleksibilne površine zmanjša možnost poškodbe objektov in omogoča hitro nadaljevanje z naslednjim tiskom.

HEPA filter.

Izdelan za tiho filtracijo nanodelcev.

Obiščite nas!

Obiščite nas na Slovenčevi ulici 97 v Ljubljani in delovanje 3D-tiskalnikov vam bomo z veseljem predstavili v živo. Z napravami Raise3D boste enostavno in zanesljivo 3D-tiskali velike izdelke s širokim naborom materialov.

raise3d_demo_session

Prijava na ogled naprav

Polja označena z * so obvezna

Raise3D E2

Dvignite standard s 3D-tiskalniki Raise3D! Najnovejši model E2 ponuja še hitrejši 3D-tisk in izjemno udobno uporabniško izkušnjo.

Cena: od 2.499,00 

Raise3D Pro2

Dvignite standard s 3D-tiskalniki Raise3D! 3D-tiskalnik Pro2 z nadgradnjami nagrajenega predhodnika predstavlja novo generacijo zmogljivosti.

Cena: od 3.499,00 

Raise3D Pro2 Plus

Dvignite standard s 3D-tiskalniki Raise3D! Zasnovan iz kakovosti, redifinira 3D-tisk in ga združuje z industrijskim okoljem.

Cena: od 4.999,00