3D-tiskarna

Imate unikaten objekt v fizični obliki in ga potrebujete v več verzijah?
Imate fizično osnovo pa jo želite prirediti?

3D tiskarna

3D SKENIRANJE

Imate unikaten objekt v fizični obliki in ga potrebujete v več verzijah?

Nudimo storitev enobarvnega in barvnega 3D-skeniranja izjemne natančnosti! S profesionalnim 3D-skenerjem EinScan Pro vam zagotavljamo digitalizacijo fizičnih objektov za vse namene. Navišja natančnost posameznega zajema z našo tehnologijo je 0,05 mm, 3D-skeniramo pa lahko objekte v velikosti do štiri metre. 3D-modele vam lahko izvozimo v .obj, .stl, .asc in .ply datotečnih oblikah, nudimo pa tudi dodelavo in spremembe 3D-modelov.

Cena 3D-skeniranja se giblje od 50,00 € + DDV naprej, odvisna pa je od velikosti in kompleksnosti objekta in časa, ki ga bomo za 3D-skeniranje porabili.

Pošljite povpraševanje

3D MODELIRANJE

Kreiranje digitalnih objektov po vaših potrebah.

Naša storitev 3D-modeliranja je prilagojena vašim končnim potrebam glede 3D-modela. Ga potrebujete za digitalno prezentacijo? 3D-tisk, funkcionalno rabo, dodelavo prototipa? Brez skrbi, ste v pravih rokah! 3D-modeliramo v različnih profesionalnih CAD programih različnih namembnosti (arhitektura, organske oblike, protitipiranje), tako da bo vaš 3D-model zagotovo izdelan skladno z vašim namenom.

Cena 3D-modeliranja je od 45,00 € + DDV naprej, odvisna pa je od časa, ki ga potrebujemo za izdelavo in popravke.
Po dogovoru nudimo tudi storitev 3D-konstruiranja.

Pošljite povpraševanje

3D TISK PO NAROČILU

3D-tiskanje je tehnologija, ki prinaša najcenejšo rešitev za izdelavo prototipov, manjših serij 3D-objektov in izdelkov po vaši meri.

Z našimi 3D-tiskalniki v Z osi lahko dosegamo natančnost do 0,01 mm, kar zagotavlja izredne rezultate. 3D-tiskamo z različnimi napravami v naši 3D-tiskarni: od odprtokodnih 3D-tiskalnikov do skoraj industrijskih. Vsi naši 3D-tiskalniki so FDM tehnologije (ciljno nalaganje), tako da 3D-tiskamo s plastiko oziroma s plastičnimi kompoziti.

Plastičnih mas za 3D-tisk je več – grobo rečeno je 3D-tisk s PLA plastiko najlepši (a ne tako trpežen), 3D-tisk z ABS plastiko je trpežen (ampak ima ta plastika skrček), 3D-tisk s PETG plastiko je trpežen in lep (a rahlo prožen). Za izbiro pravega materiala nas lahko kontaktirate in svetovali vam bomo na podlagi več letnih izkušenj.

Znamke 3D-tiskalnikov, s katerimi 3D-tiskamo, imamo tudi v prodaji, saj smo prepričanja, da vam lahko nudimo najboljše nasvete samo v primeru, če naprave uporabljamo tudi sami.

Takisto imamo v ponudbi tudi zgolj tiste materiale za 3D-tisk, s katerimi 3D-tiskamo v praksi, zato vam lahko tako pri nakupu kot pri nudenju storitve res dobro svetujemo. Po dogovoru nudimo tudi storitev 3D-konstruiranja.

Pošljite povpraševanje

MALOSERIJSKA PROIZVODNJA

Na kateri točki se vam finančno bolj splača 3D-tisk in na kateri serijska proizvodnja? Korak naprej.

Vsak izdelek ima pri svoji produkcijo točko preloma. Preverite, kakšni popusti veljajo za maloserijsko proizvodnjo 3D-tiskanih objektov! Do točke preloma vam pomagamo mi, nato pa vas povežemo z zanesljivimi strokovnjaki, ki vam bodo zagotovili hitro in kvalitetno proizvodnjo vašega novega izdelka!

Pošljite povpraševanje