3D-tiskarna

Imate unikaten objekt v fizični obliki in ga potrebujete v več verzijah?
Imate fizično osnovo pa jo želite prirediti?

3D tiskarna

3D-SKENIRANJE

Imate unikaten objekt v fizični obliki in ga potrebujete v več verzijah?

Nudimo storitev enobarvnega in barvnega 3D-skeniranja izjemne natančnosti! S profesionalnim 3D-skenerjem EinScan Pro vam zagotavljamo digitalizacijo fizičnih objektov za vse namene. Navišja natančnost posameznega zajema z našo tehnologijo je 0,05 mm, 3D-skeniramo pa lahko objekte v velikosti do štiri metre. 3D-modele vam lahko izvozimo v .obj, .stl, .asc in .ply datotečnih oblikah.

Cena 3D-skeniranja se giblje od 50,00 € + DDV naprej, odvisna pa je od velikosti in kompleksnosti objekta in časa, ki ga bomo za 3D-skeniranje porabili.

Pošljite povpraševanje

3D-modeliranje

3D-MODELIRANJE

Kreiranje digitalnih objektov po vaših potrebah.

Naša storitev 3D-modeliranja je prilagojena vašim končnim potrebam glede 3D-modela. Ga potrebujete za digitalno prezentacijo? 3D-tisk, funkcionalno rabo, dodelavo prototipa? Brez skrbi, ste v pravih rokah! 3D-modeliramo v različnih profesionalnih CAD programih, tako da bo vaš 3D-model zagotovo izdelan skladno z vašim namenom.

Cena 3D-modeliranja je od 45,00 € + DDV naprej, odvisna pa je od časa, ki ga potrebujemo za izdelavo in popravke.
Po dogovoru nudimo tudi storitev 3D-konstruiranja.

Pošljite povpraševanje

3D-TISK PO NAROČILU

3D-tiskanje je tehnologija, ki prinaša najcenejšo rešitev za izdelavo prototipov, manjših serij 3D-objektov in izdelkov po vaši meri.

Z našimi 3D-tiskalniki lahko v Z-osi dosegamo natančnost do 0,01 mm, kar zagotavlja izredne rezultate. Vsi naši 3D-tiskalniki so tehnologije FDM/FFF (ciljno nalaganje), tako da 3D-tiskamo s plastiko oziroma s plastičnimi kompoziti.

Vaše izdelke lahko 3D-natisnemo z materialom PLA, PETG, ABS, ASA, PC, PP, TPU, PA12 CF (najlon s karbonskimi vlakni) ali katerim drugim materialom glede na vaše potrebe in namembnost končnih izdelkov. Za izbiro pravega materiala nas lahko kontaktirate in svetovali vam bomo na podlagi več letnih izkušenj.

Znamke 3D-tiskalnikov, s katerimi 3D-tiskamo, imamo tudi v prodaji, saj smo prepričanja, da vam lahko nudimo najboljše nasvete samo v primeru, če naprave uporabljamo tudi sami.

Takisto imamo v ponudbi zgolj tiste materiale za 3D-tisk, s katerimi 3D-tiskamo v praksi, zato vam lahko tako pri nakupu kot pri nudenju storitve res dobro svetujemo. Po dogovoru nudimo tudi storitev 3D-konstruiranja.

Pošljite povpraševanje

 

Raise3D E2 dva ekstruderja

MALOSERIJSKA PROIZVODNJA

Na kateri točki se vam finančno bolj splača 3D-tisk in na kateri serijska proizvodnja? Korak naprej.

Vsak izdelek ima pri svoji produkcijo točko preloma. Preverite, kakšni popusti veljajo za maloserijsko proizvodnjo 3D-tiskanih objektov! Do točke preloma vam pomagamo mi, nato pa vas povežemo z zanesljivimi strokovnjaki, ki vam bodo zagotovili hitro in kvalitetno proizvodnjo vašega novega izdelka!

Pošljite povpraševanje