O nas

Projekt 3D-tisk za vse se je razvil iz amaterske radovednosti in dokaj hitro prerasel zgolj zunanji entuziazem.

O projektu 3D-tisk za vse

3D-TISK ZA VSE je oddelek podjetja iTehLab d.o.o., ki skrbi za informacijske sisteme in varnost podatkov slovenskih podjetij. Poganaja ga mlada in dinamična ekipa, ki spremlja trende in novosti, da vam lahko zagotovi storitve na najvišji ravni. Od zgodnjih začetkov z razvojem prvega odprtokodnega 3D-tiskalnika SiQoS 3D Inovator, smo do danes zbrali zbrali neskončno količino znanja in izkušenj na področju 3D-tehnologij, skoncentriranih pod eno streho.

Na osnovi teh dragocenih izkušenj danes ponujamo storitev 3D-tiska po naročilu in kakovostne 3D-naprave.
Specializirani smo za produkcijo industrijskih izdelkov s 3D-tiskom in tudi svetujemo, kako z implementacijo 3D-tiska optimizirati poslovanje vašega podjetja v različnih industrijskih panogah. S pomočjo aditivne proizvodnje izdelujemo industrijske prototipe in končne dele, ki zagotavljajo najboljše mehanske in fizikalne lastnosti materialov.

3D-tisk za nas pomeni ustvarjanje. Pomeni neomejene možnosti, inovativnost in domišljijo. Svojim strankam zagotavljamo napredne rešitve digitalne proizvodnje, zato za storitev 3D-tiska uporabljamo izključno preizkušeno kakovostne naprave. Naprave, ki jih najdete v naši spletni trgovini, smo preizkušali sami, da vam ponudimo le najboljše. Čeprav ponujamo tudi 3D-tiskalnike nižjega cenovnega razreda, namenjene tudi hobi entuziastom, večinoma ponujamo naprave industrijskega razreda, ki so preproste za uporabo, saj je glavni cilj večine uporabnikov kakovosten končni izdelek, brez odvečnega prilagajanja nastavitev in 3D-tiskalnika.

Uporabnikom omogočamo prijazen prehod na 3D-tehnologije, saj ob nakupu 3D-tiskalnika ponujamo tudi možnost priklopa z izobraževanjem ter odzivno tehnično podporo.
Čeprav se opiramo na večletne izkušnje s 3D-tiskom, nenehno iščemo načine za izboljšanje kakovosti svojih storitev. Sledimo novostim industrije in neprestano raziskujemo nove materiale, da lahko ponudimo širok spekter kakovostnih filamentov in podpornih materialov, ter pomagamo strankam izbrati najbolj optimalne rešitve za njihove potrebe.

Naše stranke so neverjetno raznolika skupina, kar še dodatno priča o uporabnosti 3D-tehnologij. Naše storitve iščejo arhitekti, ki želijo z realističnimi maketami prepričati investitorje in potencialne kupce, so umetniki in oblikovalci, ki želijo ustvariti oblike, ki jih tradicionalne metode proizvodnje ne omogočajo, so podjetniki, ki iščejo kakovostne funkcionalne prototipe, čim bolj podobne končnim delom. So posamezniki, ki s 3D-tiskom popravijo ali obnovijo izdelek, namesto da bi ga zavrgli. So industrijska podjetja, ki potrebujejo hitro proizvodnjo delov z močnimi mehanskimi lastnostmi in oblikovalci.
Potencial 3D-tiska v naših očeh vztrajno raste, in to delno dolgujemo neomejeni kreativnosti naših strank. Komaj čakamo, da vidimo, kaj vse še skupaj ustvarimo.

Dobrodošli – dovolite nam, da skupaj poiščemo rešitev za vas, rešitev, ki vam omogoča VEČ.