Filamenti Raise3D Premium ASA

Filamenti Raise3D ASA so eni izmed najkvalitetnejših na tržišču, primerni tako za profesionalne kot hobi 3D-tiskalnike in nudijo izjemno konsistenten, kvaliteten in zanesljiv 3D-tisk brez mašenja šob.

ASA, kar pomeni akrilni stiren-akrilonitril, je amorfna, neprozorna termoplastika, ki je strukturno podobna ABS-u. V mnogih primerih so po svojem namenu dokaj zamenljivi, vendar ima ASA nekaj ključnih ločevalnih lastnosti, zaradi katerih je primeren za nekatere aplikacije v primerjavi z ABS. ASA je bistveno bolj odporen na UV svetlobo in vremenske vplive, zato je boljša izbira za aplikacije s podaljšano izpostavljenostjo na prostem. ASA se lahko pohvali z nekoliko boljšimi mehanskimi lastnostmi, v nekaterih primerih pa tudi nekoliko dražje. Ker je ABS tako priljubljen in ima veliko več možnosti, je na splošno priporočljivo, da gremo z ABS, razen če je zaskrbljenost na prostem zaskrbljujoča.

Premer: 1,75 mm
Neto teža: 1000 g
Temperatura 3D-tiska: 240˚C – 260˚C
Temperatura ogrevane postelje: 75˚C – 95˚C

Raise3D Premium ASA je ASA plastika višje kakovosti namenjena vsem namiznim FDM/FFF 3D-tiskalnikom. Zagotavlja konsistentno ekstruzijo in preprečuje mašenje šob.

 

Cena: 39,99 

Počisti