Filamenti in dodatki

Da bodo vaši 3D tiskani izdelki izdelani iz pravih in kvalitetnih materialov.

Filamenti PrimaValue PLA

PrimaValue PLA ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Cena: 19,59 

Filamenti Raise3D Premium ABS

Filamenti Raise3D Premium ABS  so eni izmed najkvalitetnejših na tržišču, primerni tako za profesionalne kot hobi 3D-tiskalnike in nudijo izjemno konsistenten, kvaliteten in zanesljiv 3D-tisk brez mašenja šob.

Cena: od 29,99 

Filamenti Raise3D Premium PLA

Filamenti Raise3D PLA so eni izmed najkvalitetnejših na tržišču, primerni tako za profesionalne kot hobi 3D-tiskalnike in nudijo izjemno konsistenten, kvaliteten in zanesljiv 3D-tisk brez mašenja šob.

Cena: 29,99 

Filamenti PrimaSELECT ABS+

PrimaSELECT ABS+ je naslednja generacija ABS filamentov, ki zmanjša možnost zvijanja in pokanja 3D-tiskanih objektov po plasteh, kar je sicer največja težava 3D-tiskanja s tem materialom.

Cena: 32,70 

Filamenti PrimaSELECT ASA+

PrimaSELECT ASA za vse, ki želijo tiskati trdne objekte z odlično odpornostjo na udarce.

Cena: 32,70 

Filamenti Raise3D Premium PETG

Filamenti Raise3D PETG  so eni izmed najkvalitetnejših na tržišču, primerni tako za profesionalne kot hobi 3D-tiskalnike in nudijo izjemno konsistenten, kvaliteten in zanesljiv 3D-tisk brez mašenja šob.

Cena: 34,99 

Filamenti PolyMaker Polysmooth

PolySmooth je edinstven material za enostaven 3D-tisk, ki omogoča nadaljnjo obdelavo in glajenje z alkoholom v napravi Polysher.

Cena: 36,84 

Filamenti Raise3D Premium ASA

Filamenti Raise3D ASA  so eni izmed najkvalitetnejših na tržišču, primerni tako za profesionalne kot hobi 3D-tiskalnike in nudijo izjemno konsistenten, kvaliteten in zanesljiv 3D-tisk brez mašenja šob.

Cena: 39,99