Zaxe

Imate unikaten objekt v fizični obliki in ga potrebujete v več verzijah?
Imate fizično osnovo pa jo želite prirediti?

Spoznajte novo generacijo Zaxe.

Nova serija 3D-tiskalnikov je z inovativnimi funkcijami in hitro mehaniko zasnovana kot popolna rešitev za aditivno proizvodnjo.

 

Širok spekter materialov.

PLA / PETG / FLEX / ASA / PC-ABS / ABS / PA / PP.
Steklena vlakna / ogljikova vlakna.
Filamenti z dodanimi kovinskimi / lesnimi delci.

Za različne namene uporabe 3D-natisnjenih izdekov je potrebno izbrati pravi material. Veliko 3D-tiskalnikov omogoča zgolj 3D-tisk z osnovnimi materiali; Zaxe daje uporabnikom svobodno izbiro.

3D-tiskalnik zazna kdaj vam je zmanjkalo filamenta in avtomatsko ustavi tisk ter vas o tem obvesti. Tako prihranite čas in denar.

Zakaj Zaxe?

  • Velika površina za tisk
  • Avtomatska kalibracija
  • 24-mesečna garancija
  • Nadaljevanje tiska po izpadu napajanja
  • Senzor za filament
  • HEPA filter
  • Vgrajena kamera
  • Vgrajen barvni 5-palični zaslon na dotik
  • Zaxe ekosistem
 

Šoba E3D V6 Titanium.

V naprave Zaxe so vgrajene kvalitetne komponente, zato so 3D-tiskalniki zanesljivejši od konkurence.

Kakovost šobe neposredno vpliva na zmogljivost vašega 3D-tiskalnika. Za boljšo produktivnost, hitrejši tisk in kvalitetnejše izdelke je potrebna šoba, ki bo kos hitrosti in delovni obremenitvi. E3D-jev vodilni V6 Titanium Hotend zlahka doseže temperaturo do 300 °C in s popolnoma kovinsko strukturo omogoča delo z večino želenih filamentov. V6 Titanium Hotend omogoča dolgotrajno tiskanje brez strahu pred zamašitvijo.

S šobo E3D V6 Titanium bo vaš 3D-tisk brezskrben zanesljiv in vedno kvaliteten.

Samodejna avtomatska kalibracija postelje.

Tako izkušeni uporabniki kot začetniki se boste razveselili samodejne avtomatske kalibracije, saj odpravi nepotrebno ukvarjanje z napravo in omogoča brezskrben tisk vsakič, ko ga zaženemo.

Postopek kalibracije je lahko za začetnike, ki se šele spoznavajo z dodajalno proizvodnjo, težko obvladljiv. Tudi če ste izkušen uporabnik 3D-tiska, je škoda vsake minute, ki jo porabite za kalibracijo 3D-tiskalnika.

Zaxe je svoje naprave opremil s sistemom avtomatske kalibracije postelje, da bi poenostavili pripravo 3D-tiskalnika na tisk. S funkcijo popolnoma samodejne kalibracije lahko vsak uporabnik doseže popoln tisk že ob prvi uporabi 3D-tiskalnika, za razliko od nekaterih modelov na trgu, ki pogosto zahtevajo ročno kalibracijo.

Zaxe ekosistem.

Vzemite proizvodnjo v svoje roke 3D-tiskajte prototipe, rezervne dele ter izdelke za končno uporabo, ne da bi za to potrebovali rešitve tretjih proizvajalcev.

Vključite se v Zaxe ekosistem in brezskrbno pripravite, uporabljajte in spremljajte 3D-tisk vaših izdelkov.

Uporabniku prijazen 3D-tisk.

3D tiskalniki so zasnovani kot "plug & play" naprave, ki jih je mogoče priključiti in uporabljati brez dodatnih nevšečnosti ali montaže, zato uporabniku zagotavljajo prijazno profesionalno 3D-tiskanje v vseh panogah in okoljih – v učilnicah, delavnicah in pisarnah.

Zaxe X3

Zanesljiva, udobna in cenovno dostopna izkušnja 3D-tiska. 24 mesecev garancije!

Cena: 2.149,00  + DDV

Zaxe Z3

Popolna izkušnja 3D-tiska z Zaxe Z3. 24 mesecev garancije!

Cena: 3.799,00  + DDV