Zaxe X3

Zanesljiva, udobna in cenovno dostopna izkušnja 3D-tiska.

 

Zaxe X3 je bil zasnovan kot kompaktnejša in cenovno ugodnejša alternativa našemu modelu Z3. Z 220 x 230 x 250 mm tiskalne prostornine, možnostjo popolnoma samodejne kalibracije in popolnoma zaprto pasivno ogrevano komoro Zaxe X3 ponuja priročne rešitve za 3D-tiskanje v manjšem obsegu.

Ogrevana postelja doseže temperature do 100 °C, ogrevana šoba pa do 300 °C.

Avtomatska kalibracija

Zagotovite si profesionalne rezultate brez dolgotrajnih priprav. Popolnoma samodejna kalibracija tiskalnika X3 vam bo pomagala, da bodo rezultati pravi vsakič, ko boste uporabljali vaš 3D-tiskalnik.

Fleksibilna površina za 3D-tisk

Po končanem 3D-tisku iz tiskalnika vzamete celotno PEI ploščo – ker je površina fleksibilna, je 3D-natisnjene izdelke izjemno enostavno odstraniti s plošče. PEI površina je na eni strani gladka, na drugi pa hrapava, zato lahko zagotovite odličen sprijem 3D-tiskanih objektov s površino ne glede na izbran material!

Nova generacija šobe Titanium E3D V6

Z novo šobo E3D V6 Zaxe X3 doseže optimalno produktivnost brez strahu pred zamašitvijo. E3D bo podaljšal življenjsko dobo vašega X3 in vam omogočil, da boste po vsakem tiskanju vsa leta dosledno dosegali enako zmogljivost.

Šoba doseže temperature do 300 °C.

 Zmogljiva Zaxe elektronika

Osnova X3 je nova plošča xBoard. Ta nova matična plošča je opremljena z 32-bitnim procesorjem in 5 gonilniki in tvori osnovo za delovanje vašega X3.

 

 

 

Servis in garancija za Zaxe X3:

Naprava ima 2 leti garancije ob izdaje računa. Servis naprave se izvaja na sedežu podjetja iTehLab d.o.o., Beograjska ulica 4, 1000 Ljubljana.

Velikost 3D-tiska (cm) 22 x 23 x 25
Število šob 1
Hitrost 3D-tiska (mm/s)
Natančnost 3D-tiska (mm) do 0,025 v Z osi
Materiali PLA, ABS, PETG, ASA, TPU in drugi
Ogrevana postelja da
Programska oprema brezplačna (xDesktop, xCloud)
Premer filamenta (mm) 1,75
Upravljanje Zaslon na dotik, Ethernet, USB priključek, kompletno upravljanje preko WIFI povezave
Kalibracija avtomatska kalibracija
Izdelek je na zalogi. Dobavljiv v roku 2 do 4 delovnih dni.

Cena: 2.149,00  + DDV

Na zalogi