Raise3D Hyper FFF

Razvojni cikel vašega izdelka bo z vsestransko napravo zdaj bistveno krajši, vaša domišljija pa ima prosto pot. Vaša ideja še nikoli ni hitreje zaživela v 3D.

Temelj fleksibilne proizvodnje.

100-odstotna kakovost, več kot 300-odstotna produktivnost! Hyper FFF™ je sistem, zasnovan za učinkovit in zmogljiv 3D-tisk, ki bo povečal izkoristek 3D-tiska s tehnologijo FFF brez izgube kakovosti natisnjenih delov.

Algoritem aktivnega odpravljanja vibracij.

Jedro tehnologije Hyper FFF™ je algoritem aktivnega odpravljanja vibracij. Algoritem izračuna optimiziran vzorec pospeševanja in absorbira prekomerno količino vibracij, kadar glava tiskalnika spremeni smer z veliko hitrostjo.

Z merjenjem lastne frekvence glave ekstruderja bo procesor razdelil en sam ukaz za pospeševanje v dva enakovredna pospeška, da bi ustvaril dva povratna valova vibracij, ki pa v povratni fazi izničita lastne vibracije, tako da glava tiskalnika z uporabo iste strojne opreme uspe zmanjšati lastno trenje in tresenje.

Optimizirana strojna oprema.

Pri hitrem 3D-tisku je vloga strojne opreme bistvena za zagotavljanje kakovostnih rezultatov tiskanja.

Močno in stabilno ogrodje zagotavlja visoko dimenzijsko natančnost in odlično kakovost površine, ki vzdrži učinke izjemno velikih pospeškov in visokih hitrosti. Poleg tega lahko njegovi napredni vgrajeni procesorji opravijo več kot šeststo tisoč korakov na sekundo in v 3D-tiskalnikih Raise3D izvajajo algoritem aktivnega odpravljanja tresljajev.

Ta prelomna tehnologija je danes dostopna za serijo Pro3, kmalu pa bo na voljo tudi za serijo Pro2. Podjetje Raise3D si prizadeva, da bi tehnologijo hitrega 3D-tiska v prihodnosti uvedlo v več linij naprav, in sicer tako, da jo bodo lahko vedno izkoristile tudi obstoječe stranke.

Optimizirani materiali.

Filamenti iz linije Hyper Speed so zasnovani tako, da jih je mogoče zanesljivo in kakovostno ekstrudirati skozi konico šobe pri visokih hitrostih 3D-tiska.

Z optimizirano in uravnoteženo molekulsko maso imata Hyper Speed ABS in Hyper Speed PLA večjo pretočnost in manjšo toplotno kapaciteto; taljenje in hlajenje sta zato hitrejša. Posledično je kakovost površine delov, natisnjenih s filamenti Hyper Speed, gladka, večina podrobnosti pa se ohrani.

Uvedena bo tudi linija filamentov Hyper Core, ki je zasnovana za industrijsko proizvodnjo in proizvodnjo končnih delov ter za uporabo v težkih pogojih.

 

Optimizirana programska oprema.

Podjetje Raise3D za svoje uporabnike nenehno razvija programsko opremo za pripravo modelov na 3D-tisk, da imajo na voljo najnovejše profile filamentov in kar najbolje izkoristijo potencial tiskalnika. Zmogljivost programske opreme, ki jo je razvil Raise3D, je pomemben sestavni del tehnologije Hyper FFF™, da bi dosegli cilj hitrega tiska.

Nova različica programa ideaMaker, združljiva s hitrim tiskanjem, se trenutno zaključuje z razvojem, različica Alpha, ki podpira Hyper FFF™, pa je že na voljo za prenos.

Ko je prototipiranje 200 % hitrejše:

  • Čas 3D-tiska se skrajša za 75 %.
  • Stopnja izkoriščenosti 3D-tiskalnika se poveča za več kot 4-krat.
  • 66 % krajši čas izdelave za posamezen del.

Več idej ali iteracij zasnove je lahko dokončanih v enem dnevu.

 
 

 

Ko je proizvodnja majhnih serij 500 % hitrejša:

  • Prihranite stroške reorganizacije in znižajte čas priprave proizvodne linije.
  • Krajši cikli izdelave serij.
  • Visok izplen iz enega samega 3D-tiskalnika brez izdelave in uporabe namenskega orodja.

Čas izvedbe za stranke je zdaj lahko nekaj dni namesto tednov.

Nadgradnja za serijo Raise3D Pro3:

Prvi mejnik tehnologije Hyper FFF™.

Z nameščenim kompletom za nadgradnjo Hyper Speed Upgrade Kit bo vaš tiskalnik serije Pro3 sposoben tiskati s hiperhitrostjo.

Celoten komplet za nadgradnjo poleg strojne opreme vsebuje še filament in programsko opremo. Za uspešno doseganje povečane hitrosti ob dosledni kakovosti sta nujna specializirana linija filamentov in najnovejša različica programa ideaMaker.

Če ste kupili in prejeli komplet za nadgradnjo za hiperhitro tiskanje serije Pro3, aktivirajte način hiperhitrega tiskanja na svojih 3D tiskalnikih serije Pro3 na tej povezavi.

 
 

 

Nadgradnja za serijo Raise3D Pro2:

Kot razširitev tehnologije Hyper FFF™ lahko serija Pro2 poveča svojo hitrost samo z nadgradnjo programske opreme.

Paket nadgradnje je sestavljen iz določene različice vdelane programske opreme RaiseTouch in programa ideaMaker.

Če ste pridobili dostop do paketa za nadgradnjo, obiščite sledečo povezavo za navodila za namestitev in tiskanje.

Trenutna različica bo nadgrajena v prihodnosti.

Filamenti Raise3D Hyper Speed ABS

Filamenti Raise3D Hyper Speed ABS so posebej razviti za visoke hotrosti 3D-tiska in nudijo izjemno konsistenten, kvaliteten ter zanesljiv 3D-tisk brez mašenja šob.

Cena: 35,99  + DDV

Filamenti Raise3D Hyper Speed PLA

Filamenti Raise3D Hyper Speed PLA so posebej razviti za visoke hotrosti 3D-tiska in nudijo izjemno konsistenten, kvaliteten ter zanesljiv 3D-tisk brez mašenja šob.

Cena: 35,99  + DDV

Raise3D Hyper Speed nadgradnja za serijo Pro3

Nadgradnja Raise3D Hyper Speed poveča hitrost 3D-tiska s povprečno 50-80 mm/s na 200-350 mm/s, pospešek pa s 1.000 mm/s2 na 10.000 mm/s2.

Cena: 399,00  + DDV

Se zanimate za nakup? Pošljite povpraševanje preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pokličite na telefonsko številko 01 320 08 99 in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

Kontaktni obrazec

Polja označena z * so obvezna