Sherfield School je priznana koedukacijska šola s sedežem v Hampshireu, ki inovativnost postavlja v središče razvoja. Preko ustvarjanja hologramov je šola s pomočjo Mayku FormBoxa 5-letnikom predstavila oblikovanje izdelkov in inženiring, pod nadzorom učiteljev in pomočnikov.

Učencem, starim med 5 do 8 let, so želeli omogočiti praktičen in zanimiv uvod v vakuumsko oblikovanje in načela oblikovanja. Običajno je ta del učnega načrta rezerviran za precej starejše učence, izziv je bil dokazati, da lahko Mayku FormBox uspešno uporabljajo tudi mlajši učenci.

Šola Sherfield je vakuumsko oblikovanje kot šolsko dejavnost uporabila za poučevanje mlajših učencev o geometriji in oblikovanju, tako da so oblikovali prikazovalnik holograma, s predmeti, ki so priloženi vsakemu FormBox. Medtem ko se je naprava ogrevala, je učitelj predstavil osnove vakuumsko oblikovanje. Učencem so predstavili vidike geometrije in znanosti, tako da so pojasnili, kako se hologrami izdelujejo.

FormBox je primeren za samostojno uporabo otrok, starejših od 8 let. Vendar pa so s pomočjo odrasle osebe otroci, ki sodelujejo v teh delavnicah, pridobivali praktične izkušnje. Pokazali so jim, kako pravilno postaviti material na pladenj, kako vedeti, kdaj je pripravljen za oblikovanje, in učitelju pomagati, da pladenj pomakne navzdol na vakuumsko ploščo. Po tem, ko so vsi otroci prišli na vrsto, jim je učiteljica razložila, kako oblikovano polo pravilno obrezati. Nato jim je pokazala, kako prikazovalnik uporabljati s pametnim telefonom, kar je bilo med učenci pravi hit. Oba FormBox-a sta delala po 40 minut neprekinjeno v obeh delavnicah, brez kakršnih koli težav ali nevarnosti za uporabnike.

"Mayku FormBox je odlično orodje, s katerim lahko otroke od malih nog naprej vključimo v oblikovanje izdelkov." - Heather Seabourne, šola Sherfield

  •  Medpredmetno učenje: Učenci so lahko s FormBox-om na eni delavnici spoznali različne predmete.
  • Znaten prihranek časa: Hitro nastavljiva naprava nima potrebe po tehniku, ki bi jo upravljal. Mayku FormBox učencem omogoča, da imajo učenci več časa za ustvarjanje, učitelju pa sveč časa za druge naloge v celotni lekciji.
  •  Ugoden in trajnosten: FormBox je cenovno ugoden dodatek za vsako učilnico. Z dveletno garancijo ste lahko brez skrbi, če bi šlo kaj narobe.

         

Učenci so izmenično preizkusili FormBox in prejeli knjižico z aktivnostmi, ki so se jih naučili na delavnici. To je vključevalo povezavo do Maykujevega YouTube kanala, kjer najdete številne zabavne posnetke, ki so jih učenci lahko uporabili na svojih prikazovalnikih. Prav tako kanal ponuja informativne videoposnetke, kako se vakuumsko oblikovanje uporablja za številne druge projekte. Med njimi so tudi navodila, kako FormBox uporabljati v kombinaciji s 3D-tiskalnikom, in širšo paleto projektov, ki jih otroci lahko ustvarijo.

FormBox je zasnovan za samostojno uporabo v učilnici. Preprost uporabniški vmesnik pomeni, da lahko učenci FormBox uporabljajo samostojno. Cenovno dostopen FormBox, ki je na voljo že za višini 572,95 € + DDV, poganja skoraj vsak sesalnik, je prenosljiv in se lahko uporablja v različnih učnih okoljih. Velikost FormBoxa je olajšala prevoz med učilnicami, dovolj je majhen, da je primeren za mlajše otroke, ki lahko sami ustvarijo zabaven prikazovalnik hologramov, ki ga ob koncu dneva odnesejo domov.

Mayku FormBox lahko naročite tudi preko spleta, najdete ga v naši spletni trgovini