raise3d logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Orodja:

①2,5-milimetrski inbus ključ
②2mm inbus ključ
③Philips izvijač
④Antistatični zapestni trak


1. Z 2,5-milimetrskim inbus ključem odstranite pritrdilne vijake s pokrova računalnika in odstranite magnetno ploščico. Za odstranitev magnetne palice je treba odstraniti tudi dva srebrna Philips vijaka.


2. Pred namestitvijo novega zaslona odklopite žice in odstranite 3 vijake na sprednji plošči, da odstranite stari zaslon z okvirja. Z 2 mm šestilojemnim ključem odstranite pritrdilne vijake na zadnjem pokrovu okvirja zaslona, nato odprite zadnji pokrov.


3. Z 2,5-milimetrskim inbus ključem odstranite vijak, da odstranite magnetno palico.

4. Odklopite ethernetni kabel, USB kabel, kabel kamere, napajalni kabel, gumb za ponastavitev in odstranite vijak, ki pritrjuje ozemljitveno linijo s starega zaslona (Če je vaš ethernetni kabel priključen v zaslon, odstranite vijaka in adapter za ethernetni kabel).

5. Odstranite 3 vijake na sprednji strani tiskalnika in odstranite stari zaslon na dotik.


6. Pripravite nov zaslon na dotik, priključite kabel v spodnji del zaslona na dotik in ga vstavite v tiskalnik.

1) Ko so vsi kabli vstavljeni v škatlo z zaslonom na dotik, priključite ethernetni adapter na ethernetni kabel in ga priključite v zaslon na dotik.
2) Previdno priključite vse kable nazaj v električno omrežje. Vtiči za kabel USB in kabel za fotoaparat so zamenljivi. Nato pritrdite ozemljitveni kabel na zaslon na dotik.


7. Odklopite ethernetni kabel, kabel USB, kabel kamere, napajalni kabel in odstranite vijak, ki pritrjuje ozemljitveno žico s starega zaslona.

8. Vrstni red zatičev snopa od leve proti desni:
prvi se začne s črnim čepom, drugi pa z rdečim čepom.


9. Po zgornjih korakih ponovno sestavite vse sestavne dele.

Vir: Raise3D.