Zaradi povečanega povpraševanja po 3D-tisku maket in detajlov vabimo arhitekte, gradbenike, oblikovalce in vse, ki jih zanima 3D-tisk v arhitekturi, na praktično izobraževanje, kjer boste spoznali vsestranskost 3D-tiska in se na praktičnih primerih naučili pravilne priprave datoteke za 3D-tisk.

3D-modeliranje je skozi leta postalo nepogrešljiv in nujen del projektiranja v arhitekturnih birojih, z vpeljavo BIM programske opreme pa postaja že obvezen del vsakega projekta. S 3D-tiskom iz digitalnih 3D-modelov izdelamo fizične predmete, ki nam lahko služijo kot makete, pripomočki v miselnih procesih, prikazi detajlov ali kot uporabni končni produkti.

Udeleženci izobraževanja se boste seznanili z različnimi tehnologijami 3D-tiska, uporabo v arhitekturi ter neizkoriščenimi potenciali, ki jih 3D-tisk ponuja.

V praktičnem delu bomo uporabljali programsko opremo za pripravo modelov za 3D-tisk, ki ni licenčna, zato jo boste lahko prosto uporabljali v komercialne namene tudi po izobraževanju, hkrati pa je kompatibilna s programsko opremo AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino ali katerimkoli drugim programom za 3D-modeliranje.

Predznanja ne potrebujete, na izobraževanje pa lahko prinesete tudi konkretne primere iz prakse, ki jih lahko v sklopu izobraževanja skupaj pripravimo za 3D-tisk. Priskrbeli bomo vso potrebno programsko in strojno opremo (vključno z računalniki).

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

Datum izvedbe:

4.12.2019

Predavanje: 9.00 – 10.30

Odmor: 10.30 – 10.45

Praktični del: 10.45 – 12.30

Kraj dogodka:

CDI Univerzum

Grošljeva ulica 4, 1000 Ljubljana

Redna cena: 99,90 € + DDV na udeleženca

Za člane ZAPS-a: 69,90 € + DDV na udeleženca

Tečaj se izvede le, če je prijavljenih vsaj 5 udeležencev.

ZAPS je izobraževanje akreditiral s 3 kreditnimi točkami v sklopu C - Tehnologija, materiali in tehnika.

villa_savoye_1-50
Prijava na izobraževanje "Uporaba 3D-tiska v arhitekturi"

Sem član ZAPS-a.

Polja označena z * so obvezna