3D-tisk je prebudil naše zanimanje iz čiste amaterske radovednosti in dokaj hitro prerasel začetni entuziazem. Takrat smo ustanovili oddelek 3D-tiska in približno osem let mineva, odkar smo pričeli s prodajo 3D-tiskalnikov. Oddelek 3D-tiska poganaja mlada in dinamična ekipa, ki spremlja trende in novosti, da lahko neprestano zagotavlja storitve na najvišji ravni. Od zgodnjih začetkov z razvojem prvega odprtokodnega 3D-tiskalnika SiQoS 3D Inovator, smo do danes zbrali zbrali neskončno količino znanja in izkušenj na področju 3D-tehnologij, skoncentriranih pod eno streho.  Na osnovi teh dragocenih izkušenj danes ponujamo storitev 3D-tiska po naročilu in kakovostne 3D-naprave.

 

 

Naša ponudba obsega 3D-tiskalnike za začetnike in hobi ustvarjalce ter naprave industrijskega razreda, ki smo jim zadnje čase namenjali vse več pozornosti, saj je bilo tudi povpraševanje vse večje v tej smeri. Čedalje bolj pogosto so se nas obračala industrijska podjetja z željo po večjih 3D-tiskalnikih, tiskalnikih, ki dosegajo višje temperature in lahko tiskajo z inženirskimi materiali.

Spoznali smo, da je čas za nov korak, korak v industrijske vode. Seveda, nismo zavrgli vsega za kar smo se trudili skoraj deset let, še naprej smo tu za vas kadar potrebujete nasvet glede izbire in uporabe namiznih 3D-tiskalnikov, spremljamo novosti in ponujamo najboljše ter preverjene namizne FDM naprave.

Pripravili pa smo novo spletno stran namenjeno indujstriji in industrijskim 3D-tiskalnikom:

3d-industrija.si.

 

Tu boste našli profesionalne 3D-skenerje, 3D-tiskalnike in materiale s posebnim poudarkom na industrijski rabi.

Dobrodošli v Industriji 4.0!