raise3d logo

 

Nova spletna stran s filamenti, ki uporabnikom pomaga pri postopku tiska, od začetka do konca.

 

Raise3D se ni osredotočil le na proizvodnjo izdelkov, ki izpolnjujejo pričakovanja industrije z naraščajočimi standardi, temveč tudi na ustvarjanje delovnih procesov, osredotočenih na zagotavljanje zadovoljive in preproste uporabniške izkušnje.

 

 

 

V zadnjih mesecih je bilo to opazno z uvedbo ideaMaker, kot središča ekosistema Raise3D. Toda prizadevanja za pomoč strankam pri tisku presega samo njihove izdelke: Raise3D je zdaj predstavil spletno stran s filamenti, katere namen je uporabnikom zagotoviti podrobne informacije na visoki ravni, ki jim pomagajo sprejeti najboljše odločitve glede na njihove posebne potrebe.

 

 

Nova stran s filamenti ponuja široko izbiro materialov za 3D-tisk, ne samo s filamenti Raise3D, temveč tudi z izdelki iz njihovega projekta Open Filament Program. Uporabnik lahko izbere scenarij uporabe in namen svojega tiska in dobi povratne informacije, kateri filament je najprimernejši, ter njegove specifikacije, podrobnosti in posebnosti.

Ko uporabnik izbere priporočen filament, lahko poišče najprimernejši 3D-tiskalnik Raise3D za tisk določenega materiala. Pričakujemo, da bodo te informacije dragocene za stranke, ki že uporabljajo 3D-tiskalnike Raise3D za proizvodnjo.

Zadnji korak, skozi katerega vodi uporabnika, je pridobitev profila za razrez za svojo izbiro filamenta in tiskalnika. To ponuja knjižnica, kjer je na voljo profil za razrez datoteke, ki uporabniku omogoča samodejno nastavitev parametrov in omogoča enostaven tisk modela.

 

 

Raise3D, z izvedbo strani s filamenti, strankam pomaga pri postopku pravilne izbire materiala, kar je ključni korak do uspešnega 3D-tiska in jim pomaga pri celotnem postopku tiskanja, od začetka do konca.

Okrijte novo Raise3D spletno stran s filamenti tu: Raise3d.com

Vir: Raise3d.com