raise3d logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Ste pripravili nastavitve razreza datotek za svoj najljubši filament? Svoje profile razreza v ideaMakerju lahko zdaj z nekaj kliki naložite v spletno knjižnico ideaMaker Library.
Kliknite ikono RaiseCloud v zgornjem desnem kotu glavnega vmesnika programa ideaMaker in se prijavite v svoj RaiseCloud račun. Če RaiseCloud računa še niste registrirali, ga registrirajte na tej povezavi.

 

 

Kliknite ikono “Play” na levi strani zaslona, da se odpre panel “Prepare to Slice”. V spustnem oknu “Left or Primary Extruder” izberite filament, katerega profil želite deliti. V spustnem seznamu “Template” oz “Predloga” izberite predlogo, nato pa kliknite “More”.

 

 

V tem meniju kliknite “Share to ideaMaker Library”.

 

 

V programu ideaMaker se pojavi pojavno okno. Ko se bo okno pokazalo in izpisalo, da je nalaganje končano, ga zaprite s klikom na “OK”.

 

 

V brskalniku se samodejno odpre stran za souporabo knjižnice ideaMaker. Stran bo samodejno izpolnila spodaj označene razdelke z uporabo obstoječih podrobnosti predloge. Vnesti boste morali le naslov in opis predloge za razrez ter izbrati sliko, ki bo pripadala profilu.

 

 Ko objavite predlogo za nastavitve, bo vaša vsebina pregledana v 24 urah. Če ne bo težav, bo vaša predloga dodana v zbirko knjižnice ideaMaker.