SketchUp

Prvi program za 3D-modeliranje!
Za SketchUp pogosto citiramo, da je narejen za tiste, ki nimajo več kot pol ure časa, da se naučijo 3D-modeliranja. Res enostavna programska oprema vam bo omogočila hiter napredek iz amaterskega risanja v profesionalne vode. Nova verija, okrepljena s številnimi izboljšavami, vam bo olajšala delo na vsakem koraku projekta. 
Hitra vizualizacija
SketchUp je kot podaljšek vaše roke – bolj je podoben uporabi svinčnika, kot kompliciranemu programu za 3D-modeliranje. SketchUp je narejen, da z lahkoto izrišete vse, kar si zamislite.
Izdelava načrtov
SketchUp ni namenjen zgolj 3D-modeliranju, odličen je tudi za izdelavo 2D-risb. Pripravite načrte in detajle ter jih opremite z merami in opisi.
Knjižnica 3D-modelov
V SketchUp je med drugim vgrajena tudi knjižnica že narejenih 3D-modelov, ki jih lahko uporabite pri modeliranju, hkrati pa lahko svoje modele tudi sami delite med drugimi uporabniki.
Prilagoditve programa
SketchUp ima možnost različnih razširitev in prilagoditev, kar omogoča, da si ustvarite tisto okolje, v katerem boste najlažje ustvarjali.
 
 

SketchUp Pro

Rešitev za profesionalno 3D-oblikovanje 

Odlična fuzija naše klasične namizne programske opreme, bleščečega novega SketchUp-a za splet in raznovrstnih novosti, ki ste jih pogrešali pretekla leta - vključno z možnostjo objave, skupne rabe in shranjevanja projektov v oblaku s Trimble Connect.

Preprostost je hrbtenica SketchUp Pro. Razvoj projektov je enostaven, od začetne ideje, popolno dukumentirane konstrukcije z LayOut-om in preproste komunikacije z ekipo, strankami in izvajalci.

Vaša orodja

SketchUp Pro za namizje
Hitro in enostavno 3D-modeliranje vsega, kar si lahko zamislite.
SketchUp za splet
Naš zmogljiv spletni oblikovalec z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete, da svoje modele spremenite v resnične stvari.
Neomejena shramba v oblaku
Skupna raba, sodelovanje in shranjevanje projektov v oblaku. Boljša povezljivost, manj skrbi.
2D projektna dokumentacija
Ustvarite lestvice risb v 2D s LayOutom.
Ogled VR modelov
Očarajte svoje stranke s predstavitvijo njihovega projekta na Microsoftovih HoloLens, HTC Vive ali Oculus na telefonu ali tabličnem računalniku.
Okrepljene raziskave oblikovanja
Dostopajte  do hitrih vpogledov v raziskave oblikovanja, preden začnete z delom v 3D. Pridobite priporočila za načrtovanje glede na podnebje in tip zgradbe.

Funkcije, v katere se boste zaljubili
Naš popoln namizni oblikovalec.
Oblikujte od kjer koli in kadar koli.
2D dokumentacije in predstavitve.

SketchUp Studio

Najbolj preprosta pot do dizajna

SketchUp Studio je najpreprostejši način za gladko izvedbo projektov. Modelirajte z orodji SketchUp, ki jih poznate in imate radi, ter z vsemi orodji za analizo, ki jih potrebujete za gradnjo učinkovitih stavb.

Ne glede na cilje vašega projekta, je SketchUp prava rešitev za vas. Ne glede na to, ali načrtujete pasivni dom z nizko porabo energije, želite izpolniti izziv zadan za leto 2030 ali izboljšati učinkovitost, vam SketchUp Studio pomaga, da izboljšate svoj projekt, in manj skrbite, ali ste na pravi poti.

Vaša orodja

SketchUp Pro za namizje
Enostaven uporabniški vmesnik in intuitivna orodja omogočajo SketchUp-u najlažji način zasnove stavbe v 3D.
Sefaira
Pred gradnjo analizirajte porabo energije, dnevno svetlobo, toplotno udobje in HVAC.
Sodelovanje in shrambo v oblaku.
Usklajevanje modelov gradnje z zainteresiranimi stranmi s pomočjo Trimble Connect-a.
Grafike, pripravljena za predstavitev.
Delite kohezivne in privlačne grafike s pomočjo programske opreme SketchUp-, LayOut- in Sefaira.
Aplikacije za navidezno in razširjeno resničnost
Predstavite modele projektov s svojimi strankami, v pisarni ali na kraju samem, v merilu 1: 1 z uporabo naše ponudbe AR / VR in mobilnih aplikacij.
Okrepljene raziskave oblikovanja.
Hiter vpogled v raziskave oblikovanja, preden začnete z delom v 3D. Pridobite priporočila za načrtovanje glede na podnebje in vrsto zgradbe.

Funkcije, v katere se boste zaljubili
Popolna programska oprema za 3D modeliranje namizja.
Optimizacija učinkovitost zgradb.
Učinkovito sodelovanje z ekipo.

SketchUp Studio - programska oprema

 
 
 
Veliko znižanje za dijake in študente
Dijaki in študenti lahko pridobijo enoletno akademsko licenco SketchUp Pro po znižani ceni!
Nakup licenc
SketchUp ima na voljo kopico licenc, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe. Za izbor prave licence nas kontaktirajte na elektronski naslov info@3d-tisk.si ali na telefonski številki 01/320-08-98 in naš svetovalec vam bo pomagal pri izbiri.
 
 

 

 

Cena: od 53,00 

Počisti