Simplify 3D

Simplify 3D programska oprema – kalibrirana za vaš 3D-tiskalnik

 

Primeren je za pripravo datotek za vse pogostejše 3D-tiskalnike, ekipa Simplify3D pa konstantno dodaja tudi nove profile. Simplify3D licenco kupite enkrat in jo obdržite za večno (enkraten nakup), upravičeni ste do vseh posodobitev.

Naj naštejemo še nekaj krasnejših funkcij, ki so se v praksi izkazale za najboljše med testiranimi programi za razrez: nastavitve podpornega materiala, večprocesno sestavljanje g-kode, odličen predogled 3D-tiska. Priporočamo!

Izjemne lastnosti:
Podpira stotine različnih 3D-tiskalnikov! Simplify3D je ustvaril partnerski odnos s proizvajalci 3D-tiskalnikov iz več kot 30 držav po celem svetu, da vam lahko ponudi programsko opremo, združljivo z najnovejšo strojno opremo večine 3D-tiskalnikov.
Enostavno preklapljajte med napravami
Namesto da zapravljate čas s spoznavanjem programske opreme različnih 3D-tiskalnikov, lahko zdaj uporabljate eno aplikacijo z vsemi vašimi 3D-napravami. S programsko opremo Simplify3D zlahka preklapljate med konfiguracijami različnih 3D-tiskalnikov, kar vam omogoča upravljanje vseh naprav z eno samo aplikacijo.
Neverjetno realistične simulacije 3D-tiska
Simplify3D ponuja možnost neverjetno realistične simulacije pred tiskom, ki vam omogoča, da vidite točno katere naloge bo med 3D-tiskom izvedel vaš 3D-tiskalnik. Ogledate si lahko animacijo nalaganja plasti skoz ekstruder, še preden zaženete 3D-tiskalnik.
Prepoznajte in preprečite nepravilnosti; simulacija vključuje točne informacije o hitrosti 3D-tiska, zaporedju nalog in nastavitev potrebnih za 3D-tisk. Hitro in enostavno lahko preverite vse potrebne nastavitve in se izognete možnim zapletom. Ne izgubljajte več časa s ponesrečenimi tiski, uporabite realistično stimulacijo, ki jo ponuja Simplify3D in prepoznajte možne nepravilnosti, še pred 3D-tiskom.
Nagrajene podporne strukture
Izboljšana kvaliteta tiska s preprosto odstranljivimi podpornimi strukturami; Simplify3D slovi kot ponudnik najboljših podpornih struktur, ki vam pomagajo doseči najvišjo raven kakovosti površine 3D-tiska, celo pri najbolj kompleksnih objektih.
Podporni material lahko po končanem tisku preprosti odstranite, brez posebnih orodij ali naknadne obdelave. Prilagajajte podporo vse do popolnega tiska; programska oprema vam samodejna predlaga kje dodati podporni material, vseeno pa imate popolno svobodo pri prilagajanju modela. Enostavno lahko dodajate podporo na manj stabilnih predelih ali odstranite nepotrebno za hitrejši 3D-tisk.
Strokovni viri in podpora
Izboljšate kakovost tiska s strokovnimi viri, ki so vam na voljo; Simplify3D uporabniki dostopajo do virov, ki so jih razvili vodilni v industriji, da pomagajo njihovim strankam doseči najboljšo kakovost 3D-tiska.
Naj vam pomagajo strokovnjaki; ste ob uporabi 3D-tiskalnika naleteli na težavo? Vedno lahko kontaktirate Simplify3D strokovnjake, ki so vam na voljo. Simplify3D ekipa za podporo je že pomagala tisočim uporabnikom, do boljše kakovosti 3D-tiska. Z nakupom naše programske opreme ste lahko prepričani, da boste vedno imeli na voljo pomoč izkušenih tehničnih strokovnjakov.
Univerzalna združljivost
Zaupajo nam uporabniki iz preko 12o držav. Naša programska oprema je na voljo v francoskem, nemškem, italijanskem, japonskem, španskem in portugalskem jeziku.
Simplify3D smo testirali in optimizirali za najboljše delovanje s stotinami različnih 3D-tiskalnikov. Deluje v Windows, Mac in Linux okolju.
Napredna orodja in funkcije – zasnovan za visoko zmogljivost
Simplify3D je znan po izredno hitrem razrezu, ki uporabnikom omogoča preprosto obdelavo kompleksnih modelov. To vam omogoča, da svoj čas posvetite izpopolnjevanju svojih tiskov in manj časa programski opremi.
Nastavitve za spremenljivo 3D-tiskanje; Simplify3D ponuja edinstveno opcijo, ki vam omogoča prilagajanje nastavitev razreza za različne predele objekta. Nastavitve lahko optimizirate glede na različne funkcije modela ali glede na raznolike mehanske lastnosti, vse le z nekaj kliki.
Optimizirana za več ekstrudorjev; programska oprema vsebuje mnoge funkcije, ki so bile ustvarjene prav z namenom izboljšanja kakovosti 3D-tiska na napravah z več ekstruderji. Funkcije preprosto odkrijete z vgrajenim čarovnikom za dvojni ekstruder, ki omogoča preprosto nastavitev.
Preciznost v detajlih; inovativne funkcije vam omogočajo tisk manjših oblik, ki so bile na FFF/FDM 3D-tiskalnikih praktično nemogoče. Programska oprema dinamično prilagaja količino pretoka za bolj definiran tisk majhnih, koničastih in ostrih delov.
Prilagajanje posameznih delov; Simplify3D vključuje izjemno raven nadzora tiska posameznih delov modela. Prilagajate lahko vrstni red tiskanja, optimizirate nastavitve posameznih modelov ali tiskate vsak objekt posamično, da minimizirate potovanja.
Popoln nadzor in izboljšana kakovost; programska oprema vključuje napredna orodja, ki vam pomagajo optimizirati delovanje vašega 3D-tiskalnika. Se med 3D-tiskom srečujete z mehurčki, nitkami, progami in presledki – s Simplify3D lahko pozabite na takšne težave!
Močan in zmogljiv motor za skriptiranje
Programska oprema ima vgrajen motor za skriptiranje, ki vam omogoča prilagajanje vaših datotek za tisk. Ukaze lahko vstavljate na ravni plasti, prilagajate kritična zaporedja tiska ali upravljate ukaze skladanja nove aplikacije.
Mrežna analiza in popravilo
Verjetno ste se že srečali z problematično .stl datoteko in veste kako frustrirajoče je to lahko. Simplify3D ima vgrajena orodja, ki vam pomagajo prepoznati in popraviti pogoste mrežne napake, da se lahko čim hitreje posvetite 3D-tisku.
Nadzor
Simplify3D zna komunicirati z vašim 3D-tiskalnikom. Programska oprema ima uporabniški  vmesnik, s katerim lahko ročno upravljate svoj 3D-tiskalnik. Prav tako lahko v realnem času nadzirate tisk in spremljate proces.
Simplify3D tehnične specifikacije
Podprte platforme:
– Windows
Windows Vista ali novejši.
Na voljo sta tako 32 kot 64-bitni možnosti.
– Mac OS
Mac OS X 10.7 ali novejši.
– Linux
Na voljo sta tako 32 kot 64-bitni možnosti.
Podprti so distribucijski paketi programske opreme, ki bazirajo na Ubuntu, Debianu in Fedori.
Priporočena distribucija: Ubuntu 14.04 LTS ali novejši
Sistemske zahteve:
Intel® Core i7 CPU
8GB RAM ali več
Minimalne zahteve:
Intel® Pentium® 4 CPU
4GB RAM
Potrebna internetna povezava*
1GB prostora an trdem disku.
*Internetna povezava je potrebna za  namestitev in nadaljno uporabo programske opreme.
Jezikovne nastavitve:
Enostavno lahko preklapljate med različnimi jeziki programske opreme.
•Angleški jezik
•Francoski jezik
•Nemški jezik
•Italijanski jezik
•Japonski jezik
•Španski jezik
•Portugalski jezik
Podprti formati datotek
Uvoz:
3D modeli: stl, obj, 3mf
Pretvorba slik: jpg, png
Apliakcija: fff, factory
Izvoz:
Orodne poti: gcode, x3g, makerbot, 3w, g3drem, bfb, hsv
Aplikacija: fff, factory
Izdelek je na zalogi. Dobavljiv v roku 2 do 4 delovnih dni.

Cena: 199,00  + DDV

Na zalogi