Raise3D Pro3 Plus

Ponujamo najnižje cene naprav Raise3D v Sloveniji! Če pridobite ugodnejšo ponudbo, jo bomo poskusili izenačiti, za povrh pa vas nagradimo še z brezplačnim filamentom!

Raise3D Pro3 Plus je profesionalni 3D-tiskalnik z dvema šobama, programskimi funkcijami, ki skrbijo za boljšo uporabniško izkušnjo, ter ogromno prostornino 3D-tiska (do 300 x 300 x 600 mm), zaradi česar je naprava odlična rešitev za izdelavo majhnih in večjih serij ter prototipov vseh velikosti.

Serija Pro3 združuje najboljše lastnosti predhodne serije Pro2 in serje E2 ter dodaja izboljšave, ki dodatno poenostavljajo 3D-tisk in višajo kvaliteto 3D-natisnjenih izdelkov. Serija Pro3 ima vgrajena vodila v Z-osi s 75% višjo togostjo v primerjavi s serijo Pro2, zato je 3D-tisk še stabilnejši, nastavimo pa lahko 3D-tisk višine plasti kar do 0,01 mm.

Z avtomatsko kalibracijo ogrevane postelje vsak 3D-tisk začnemo brezskrbno, po končanem 3D-tisku pa izdelke zaradi fleksibilne plošče enostavno odstranimo s površine.

3D-tiskalnik Raise3D Pro3 Plus je opremljen z ločenima modularnima ekstruderjema, ki se s pritiskom na vzvod odpneta, zato je menjava šobe ali konice izjemno enostavna.

Šobi sta dinamični, kar pomeni, da se pasivna šoba vertikalno umakne aktivni šobi in je med tiskom ne moti. Na voljo so različni premeri konice šobe (0,2 / 0,4 / 0,6 / 0,8 / 1,0 mm – tovarniško nameščen premer 0,4 mm) za natančnejši ali hitrejši 3D-tisk.

Zaprta komora ohranjanja ambientno temperaturo tiska, kar je predvsem pomembno pri uporabi materialov ABS, ASA, PC in PA, medtem ko HEPA filter skrbi za varnost in udobje delovnega prostora. Novost na seriji Pro3 je modul za aktivno upravljanje pretoka zraka, ki zagotavlja enakomernejšo razporeditev temperature v komori.

3D-tiskalnik je mogoče upravljati in spremljati na daljavo preko vgrajene HD kamere ter Wi-Fi ali Ethernet povezave.

Paket s priklopom vsebuje:

  • 3D-tiskalnik Raise3D Pro3 Plus
  • Priklop in izobraževanje na lokaciji kupca
  • Začetni set materiala
  • Tehnično podporo

Paket je idealen za podjetja, saj s priklopom in izobraževanjem na lokaciji 3D-tiskalnik v najkrajšem času integriramo v vaše procese dela, z zagotavljanjem odzivne tehnične pomoči pa skrbimo, da bo 3D-tiskanje potekalo nemoteno.

Servis in garancija za Raise3D Pro3 Plus:

Naprava ima 1 leto garancije ob izdaje računa. Servis naprave se izvaja na sedežu podjetja iTehLab d.o.o., Beograjska ulica 4, 1000 Ljubljana.

Velikost 3D-tiska (cm) 30 x 30 x 60
Število šob 2
Hitrost 3D-tiska (mm/s) do 150 mm/s
Natančnost 3D-tiska (mm) do 0,01 v Z osi
Materiali PLA, ABS, HIPS, PETG, ASA, PC, PA in drugi
Ogrevana postelja da
Programska oprema brezplačna (IdeaMaker, RaiseCloud)
Premer filamenta (mm) 1,75
Upravljanje LCD ekran na dotik, Ethernet, 2 USB priključka, kompletno upravljanje preko WIFI povezave
Kalibracija avtomatska kalibracija

 

Cena: od 6.499,00 

Počisti