Raise3D E2

Raise3D E2 je najnovejši član družine večkrat nagrajenih profesionalnih namiznih 3D-tiskalnikov. Zaradi zanesljivosti in kakovosti tiska ter enostvanosti uporabe je primeren tako za industrijsko uporabo kot izobraževalne in raziskovalne namene.

3D-tiskalnik ima nameščeni dve neodvisni šobi (IDEX – Independent Dual Extruders), zato je mogoč 3D-tisk z dvema različnima barvama ali kompatibilnima materialoma hkrati. Ker sta šobi povsem ločeni, lahko več objektov 3D-tiskamo z obema hkrati in na ta način razpolovimo čas 3D-tiska!

Na voljo so različni premeri konice šobe (0,2 / 0,4 / 0,6 / 0,8 / 1,0 mm – tovarniško nameščen premer 0,4 mm) za natančnejši ali hitrejši 3D-tisk.

Raise3D E2 dva ekstruderja

Zaprta komora ohranjanja ambientno temperaturo tiska, kar je predvsem pomembno pri uporabi materialov ABS, ASA, PC in PA, medtem ko HEPA filter skrbi za varnost in udobje delovnega prostora. 3D-tiskalnik je mogoče upravljati in spremljati na daljavo preko vgrajene kamere ter Wi-Fi ali Ethernet povezave.

V primeru izpada električnega toka naprava samodejno shrani proces 3D-tiska, zato lahko ob povrnitvi napajanja s tiskom enostavno nadaljujete.

Naprava pred začetkom tiska z elektromagnetno sondo preveri višino ogrevane postelje v devetih točkah. Dobro kalibrirana površina namreč zagotavlja kvalitetne izdelke in večjo zanesljivost 3D-tiska.

Paket s priklopom vsebuje:

  • 3D-tiskalnik Raise3D E2
  • Priklop in izobraževanje na lokaciji kupca
  • Začetni set materiala
  • Tehnično podporo

Paket je idealen za podjetja, saj s priklopom in izobraževanjem na lokaciji 3D-tiskalnik v najkrajšem času integriramo v vaše procese dela, z zagotavljanjem odzivne tehnične pomoči pa skrbimo, da bo 3D-tiskanje potekalo nemoteno.

Servis in garancija za Raise3D E2:

Naprava ima 1 leto garancije ob izdaje računa. Servis naprave se izvaja na sedežu podjetja iTehLab d.o.o., Slovenčeva 97, 1000 Ljubljana.

Velikost 3D-tiska (cm)33 x 24 x 24
Število šob2 ločeni
Hitrost 3D-tiska (mm/s)do 150 mm/s
Natančnost 3D-tiska (mm)do 0,02 v Z osi
MaterialiPLA, ABS, les, kamen, HIPS, PETG, TPU
Ogrevana posteljada
Programska opremabrezplačna (IdeaMaker)
Premer filamenta (mm)1,75
UpravljanjeLCD ekran na dotik, Ethernet, USB, kompletno upravljanje preko WIFI povezave in nadzor z vgrajeno kamero
KalibracijaAvtomatska kalibracija

 

Cena: od 2.499,00 

Počisti