BricsCAD

BricsCAD je celovita rešitev za računalniško podprto načrtovanje (CAD), ki odgovarja na vse vaše potrebe: 2D-načrtovanje, 3D-modeliranje, strojno projektiranje in BIM.

Družina izdelkov BricsCAD® prinaša stroškovno učinkovito, večplatformno CAD rešitev za operacijske sisteme Windows, macOS in Linux.
BricsCAD je na voljo kot trajna/neomejena licenca in naročniška licenca, za samostojne računalnike ali mrežne sisteme. Za prejemanje najnovejših posodobitev lahko izberete tudi program Maintenance (Vzdrževanje).

Uporabniki, ki že poznajo druge CAD programe, lahko brez težav začnejo BricsCAD® uporabljati že s prvim dnem.

Z inovativnimi orodji za strojno učenje in popolno LISP podporo enostavno povečate natančnost risanja in hkrati prihranite čas.

 
 
BricsCAD® je sodobna, uporabniku prijazna in stroškovno učinkovita CAD platforma (računalniško podprto načrtovanje) za vse, ki načrtujejo, gradijo in proizvajajo izdelke. Je programska rešitev za oblikovanje in tehnično dokumentacijo. BricsCAD je v celoti prilagodljiv, z lastno zmogljivostjo LISP ter fantastičnimi funkcijami, ki zagotavljajo višjo produktivnost.

BricsCAD uporablja datotečni format DWG, ki je stadardni datotečni format v CAD industriji, zato lahko odpirate, urejate in shranjujete risbe AutoCAD® neposredno v BricsCAD, ne da bi jih bilo treba pretvoriti, uvoziti ali izvoziti.

BricsCAD uporablja najnovejši format datotek DWG, podpira celo DXF od verzije 9 naprej.

BricsCAD je zasnovan za projektiranje in izdelavo 2D-risb ter načrtov. Vključuje vse temeljne funkcije, ki jih potrebujejo uporabniki in so jih vajeni uporabljati v podobnih programih, kot je AutoCAD.

BricsCAD Pro omogoča delo v 2D in 3D okolju. Na voljo so vse funkcije 3D-modeliranja, različni pogledi kamere, navigacija po prostoru in še več.

BricsCAD BIM združuje najboljše zmožnosti modeliranja načrtov, dokumentacije in BIM v enem okolju, ki temelji na formatu DWG, kar podjetjem omogoča varen in enostaven prehod s CAD na BIM.

 

Programska oprema BricsCAD je na voljo v različnih paketih, zato lahko izberete modul, ki ga zares potrebujete in tako prihranite na ceni licenc. Na voljo so tako enouporabniške kot mrežne licence, izberete pa lahko med 1-letnim in 3-letnim najemom ali nakupom programske opreme, kjer je veljavnost licence časovno neomejena. Glavni moduli so BricsCAD Lite, Pro, BIM, Mechanical in Ultimate, ki združuje vse naštete opcije. Več o razlikah med moduli si lahko preberete na sledeči povezavi: https://www.bricsys.com/en-us/bricscad/compare

Cena: od 118,00 

Počisti