ArCADia

Inovativna programska oprema za gradbene inženirje in odlična alternativa programski opremi AutoCAD.

ArCADiasoft temelji na 20. letih izkušenj na področju računalniških aplikacij za gradbeno industrijo in več kot stotih produktih namenjenih arhitektom in inženirjem. Program nudi vse: od načrtovanja konstrukcij do notranjega oblikovanja, izračuna energetske učinkovitosti stavb in načrtovanja okolice.

Nakup licenc

ArCADia ima na voljo kopico licenc, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe. Za izbor prave licence nas kontaktirajte na elektronski naslov info@3d-tisk.si ali na telefonski številki 01/320-08-98 in naš svetovalec vam bo pomagal pri izbiri.


»Ustvarili smo prvi Poljski, edinstven tudi na globalni ravni, na objekt usmerjen informacijsko-oblikovalski sistem (BIM), ki vam pomaga pri pripravi projektne dokumentacije.  Naj oblikovanje dobi nove razsežnosti zahvaljujoč novemu ArCADia sistemu.«

Jarosław Chudzik, MSc, generalni direktor podjetja INTERsoft in lastnik podjetja ArCADiasoft.


 

ArCADia BIM CAD sistem programske opreme podpira BIM tehnologijo

Koncept sistema industrijskih programov smo skupaj z in v sodelovanju BIM tehnologijo vzpostavili že pred desetimi leti. Naš prvi cilj je bil olajšati in pospešiti implementacijo arhitekturnih dizajnov z predstavitvijo objektov, kot na primer več-slojna stena, okno, vrata, itd. v skico. Tekom tega obdobja smo se usmerili v ustvarjanje sistema za oblikovanje, ki bi vključeval vse gradbene sektorje in omogočal izdelavo skic v skladu z predpostavkami BIM tehnologije, z namenom ustvariti polno funkcionalen model stavbe. Model naj bi poleg digitalnih opisnih informacij stavbe vseboval strukture, aplicirane sisteme in opremo ter informacije o vzdrževanju, kot na primer potrebo po energiji.

Skupaj z moduli, ki so sledili, je naš sistem postajal okolje, ki združuje vse gradbene sektorje in vse vidike izdelave arhitekturnega dizajna. ArCADia BIM sistem trenutno sestavlja približno ducat disciplinskih modulov. BIM tehnologija omogoča oblikovanje v 3D in integracijo informacij o oblikovani strukturi in arhitekturi, v obliki popolnega virtualnega modela. Oblikovalcem prinaša različne prednosti. Kot prvo, omogoča vzporedno multi-disciplinarno oblikovanje, oblikovalci različnih disciplin lahko istočasno obdelujejo isti dizajn in opazujejo napredek preostalih, kar olajša komunikacijo.

Z BIM tehnologijo želimo preseči predstave o delu na enem računalniku, z eno ekipo za oblikovanje. Zato razvoj ArCADia BIM usmerjamo k povečanju možnosti komunikacije med oblikovalci posameznih disciplin in izmenjave informacij med njimi ter preostalimi aplikacijami proizvajalca. Kot rezultat se neprestano izboljšuje  avtomatizacija našega sistema. 

ArCADia BIM in AutoCAD programska oprema

ArCADia BIM sistem ima svoj grafični motor, ArcADia programi so združljivi z razširitvami AutoCAD programske opreme. Za te namene se uporablja ArCADia BIM AC, ki podpira zadnje verzije AutoCAD programske opreme (AutoCAD 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 v 32 in 64bit verzijah). Z namestitvijo ArCADia BIM AC dostopate do številnih novih orodnih vrstic, kar izboljšuje funkcionalnost programske opreme AutoCAD. Omogoča izdelavo skic glede na panogo oblikovanja, skice na primer vsebujejo elemente vodovodnega sistema, kanalizacijskega sistema, električnega omrežja, mreže optičnih vlaken, itd..

 

*Trenutno so vsi moduli ArCADia BIM sistema in vse industrijske razširitve na voljo tudi uporabnikom AutoCAD programa.

Sistemske zahteve:
- Računalnik razreda Pentium (priporočeno Intel Core i5)
- Minimalno 2GB RAM
- Približno 3 GB prostora na trdem disku (za instalacijo)
- Grafična kartica združljiva z DirectX 9.0 (priporočeno 16 GB kartica)
- Operacijski sistem: Windows 10 ali Windows 8 ali Windows 7

 

Cena: od 240,00 

Počisti