ArCADia BIM

Programska oprema, ki temelji na dobro znani in izpopolnjeni platformi CAD, ki zagotavlja popolno skladnost s formatom DWG.

Tako, kot je prehod na CAD predstavljal pravi preobrat v industriji, tako je s prihodom tehnologije BIM. Spoznajte nov pristop k izdelavi projektov, v poznanem okolju. ArCADia BIM vam bo omogočila hitrejšo izdelavo, možnost simulacij, vizualizacije in optimizacije objekta. ArCADiasoft temelji na 20. letih izkušenj na področju računalniških aplikacij za gradbeno industrijo in več kot stotih produktih namenjenih arhitektom in inženirjem. Program nudi vse: od načrtovanja konstrukcij do notranjega oblikovanja, izračuna energetske učinkovitosti stavb in načrtovanja okolice, v skladu s tehnologijo BIM.

 

ArCADia BIM: 

  • Podpira tehnologijo BIM.
  • Pripravljeni arhitekturni elementi: večplastne stene, stopnice, podstavki, stebri, dimniki, okna in vrata.
  • Primerjava in združevanje dokumentov.
  • Dodatna podpora za oblikovanje stropa Teriva, avtomatsko urejanje tal.
  • Risanje ploščate in prostorske tehnične dokumentacije in zapisovanje v izvirni format DWG, značilen za večino aplikacij CAD.
  • Delo na večplastni risbi z možnostjo uporabe skupin, blokov, zunanjih referenc in rastrskih ozadij.
  • Natančno risanje z možnostjo uporabe kartezičnih in polarnih koordinat, značilnih točk in sledenja.
  • Delajte na resničnem modelu z možnostjo tiskanja v poljubnem obsegu na določen list papirja.
  • Ustvarjanje izjav.
  • Podpora formatu IFC. Možnost izmenjave projektnih podatkov z drugimi programi.

Nakup licenc

ArCADia ima na voljo kopico licenc, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe. Za izbor prave licence nas kontaktirajte na elektronski naslov info@3d-tisk.si ali na telefonski številki 01/320-08-98 in naš svetovalec vam bo pomagal pri izbiri.

Končno, visoka kakovost in funkcionalnost po ceni, ki ustreza prav vsakemu oblikovalcu. 

 

Razvili smo okolje, ki združuje vse gradbene sektorje in vse vidike izdelave arhitekturnega dizajna. ArCADia BIM sistem trenutno sestavlja približno ducat disciplinskih modulov. BIM tehnologija omogoča oblikovanje v 3D in integracijo informacij o oblikovani strukturi in arhitekturi, v obliki popolnega virtualnega modela. Oblikovalcem prinaša različne prednosti. Kot prvo, omogoča vzporedno multi-disciplinarno oblikovanje, oblikovalci različnih disciplin lahko istočasno obdelujejo isti dizajn in opazujejo napredek preostalih, kar olajša komunikacijo.

ArCADia BIM in AutoCAD programska oprema

ArCADia BIM sistem ima svoj grafični motor, ArcADia programi so združljivi z razširitvami AutoCAD programske opreme. Za te namene se uporablja ArCADia BIM AC, ki podpira zadnje verzije AutoCAD programske opreme (AutoCAD 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 v 32 in 64bit verzijah). Z namestitvijo ArCADia BIM AC dostopate do številnih novih orodnih vrstic, kar izboljšuje funkcionalnost programske opreme AutoCAD. 

*Trenutno so vsi moduli ArCADia BIM sistema in vse industrijske razširitve na voljo tudi uporabnikom AutoCAD programa.

Sistemske zahteve:
- Računalnik razreda Pentium (priporočeno Intel Core i5)
- Minimalno 2GB RAM
- Približno 3 GB prostora na trdem disku (za instalacijo)
- Grafična kartica združljiva z DirectX 9.0 (priporočeno 16 GB kartica)
- Operacijski sistem: Windows 10 ali Windows 8 ali Windows 7

Cena: od 620,00 

Počisti