Spletni portal All3Dp je februarja pripravil posodobljeni vodnik po najboljših 3D-skenerjih – od denarnici prijaznejših možnosti za ljubitelje do profesionalnih naprav in industrijskih strojev za inženirske namene – ter kako izbrati pravo tehnologijo za svoje potrebe.
Trg 3D-skenerjev je raznolik prostor s široko paleto izdelkov v vseh velikostih, zmogljivostih in cenah. Takšna izbira, čeprav je sama po sebi odlična stvar, pa oteži izbiro.

 

 

 

 

Ne glede na to, ali iščete popoln začetni optični bralnik, primeren za študente ali hobi ljubitelje, zmogljivejši stroj z napredno programsko opremo in delovnimi postopki za natančno skeniranje artefaktov ali delov ali 3D-skener na industrijski ravni, ki omogoča nadzor kakovosti in obratno inženirstvo, na tem seznamu boste našli optični bralnik, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.
Vsak 3D-skener na tem seznamu si je svoje mesto prislužil s svojimi značilnostmi, tehnologijo, ceno ali kombinacijo dejavnikov

Ponosni smo, da so se na seznam uvrstile kar 4 naprave iz naše ponudbe. To so :

Shining 3D EinScan SE

Shining 3D EinScan H

Shining 3D EinScan HX

Shining 3D EinScan Pro HD

 

3D-skeniranje z ročnim EinScan HX 3D-skenerjem

 

Tu si lahko ogledate celoten seznam in primerjavo naprav. Za več informacij o tehnolgijah 3D-skeniranja in napravah EinScan smo na vam na voljo.

Vir: all3dp.com