raise3d logo

3D-tiskalnik je pametna naložba vsake delavnice. Nick iz tehnične podpore podjetja Raise3D v spodnjem posnetku govori o uporabnosti 3D-tiska v delavnici.

3D-tisk postaja nepogrešljivo orodje v delavnicah in industriji, saj omogoča ugodno proizvodnjo delov na licu mesta, izboljšuje raven oblikovanja in omogoča hitrejši produkcijski čas, z manjšimi stroški.
Tradicionalna proizvodnja običajno zahteva sodelovanje z zunanjimi sodelavci ter drage kalupe, da bi iz digitalne datoteke dobili delujoči del. Izdelava in pošiljanje lahko traja več tednov, skupaj z zasoljeno ceno, ki je previsoka za izdelavo prototipov.
Model za preizkušanje in meritve lahko s 3D-tiskom izdelate na licu mesta z ugodnimi materiali. Ekipa oblikovalcev lahko na takšen način takoj testira dele, identificira in odpravi nepravilnosti.
Raznolikost materialov, ki so vam na voljo, omogoča svobodno izbiro pri sami proizvodnji. Malo serijska proizvodnja, unikatni kosi ali prilagojeni kosi so idealni za aditivno proizvodnjo.

Vas zanima kako s 3D-tiskalnikom obogatite vašo storitev?

Na sedežu podjetja organiziramo brezplačna izobraževanja za vse, ki vas zanima, kako lahko svojo storitev obogatite s 3D-tiskom. Na vašo željo predavanje organiziramo tudi za manjše zaprte skupine oz. izvedemo individualne sestanke. Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj termin.