Toybox Labs je ameriško podjetje, ki je razvilo izvirni koncept za vse starosti, ki uporabnikom omogoča, da igrače 3D-natisnejo neposredno doma in si na namenski platformi delijo številne figurice, dodatke ali pripomočke. Pravkar so podpisali ekskluzivno partnerstvo z Warner Bros Pictures, eno največjih svetovnih produkcijskih in distribucijskih podjetij. Ta sporazum omogoča Toybox Labs, da ponudi modele, kot so Wonder Woman, Superman, Batmobile in dolgoročno razširi svojo ponudbo z znanimi liki Looney Tunes, Cartoon Network, Harry Potter ali Scooby-Doo. Odkrito rečeno, kdo še ni sanjal, da bi imel na svoji mizi miniaturnega 3D-natisnjenega Batmana?

 

 

 

 

 

Kot veste, aditivna proizvodnja vpliva na številne sektorje in zabava ni nobena izjema. Čeprav precej diskretno, industrija igrač iz več razlogov uporablja 3D tehnologije. To je lahko način, da proizvajalec prilagodi igračo, na primer podjetje LittleYou, pa tudi potrošnikom omogoči, da doma ustvarijo svoje najljubše predmete. Konec leta 2019 je Dagoma končno sprožila pobudo, imenovano Toy Rescue, da bi zmanjšali igrač, ki se vsako leto zavržejo v Franciji: francoski proizvajalec 3D-natisne natisne rezervne dele, da jih je mogoče popraviti.

Toybox Labs je uporabil nekoliko drugačen pristop, saj je razvil kompaktni FDM 3D-tiskalnik, Toybox in datotečno platformo STL, ki vsakemu potrošniku omogoča, da igrače ustvari doma. Njegov katalog bi se moral močno razširiti po zaslugi partnerstva s podjetjem Warner Bros. Consumer Products, ki mu bo omogočilo vključevanje likov in dodatkov franšiz in lastnosti podjetja Warner Bros. Ben Baltes, izvršni direktor Toybox Labs, dodaja: „Toybox je edina platforma, ki ponuja tisk igrač doma, vezana na varen 3D-tiskalnik, in uporabnikom Toybox-a prinaša vrhunske lastnosti iz kataloga Warner Bros. “

Trenutno bi moralo biti na spletu na voljo » 9-points-of-articulation«, in sicer Batman, Wonder Woman in Superman. Zasnovali boste lahko Batmobile, Bat Signal, zaganjalnike diskov Batman in Justice League ali stavbo Daily Planet. Toybox Labs pojasnjuje, da bodo te igrače prodane v Toybox Bolts, spletni valuti, ki se uporablja na platformi. Način, da podjetje ustvari svoje vesolje.
Sodelovanje bo mnogim ljubiteljem DC Comicsa, stripovskih ali risanih junakov omogočilo, da ustvarijo svojo lastno zbirko, ne da bi morali iti v trgovino ali dolgo čakati na dostavo. Seveda potrebujete 3D-tiskalnik, zato ameriško podjetje ponuja svoj model in pakete na ključ.

Vir: 3dnatives.com/