Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2

Iščete hobi 3D-tiskalnik po ugodni ceni, vendar se ne želite ukvarjati z vrsto nadgradenj? Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2, nadgrajena verzija enega najpopularnejših 3D-tiskalnikov, ima vgrajen senzor za samodejno kalibracijo, možnost nadaljevanja 3D-tiska po izpadu napajanja, kovinsko šobo ter direktni ekstruder – vse, kar potrebujete za enostaven in uporabniku prijazen 3D-tisk.

 

Samodejna kalibracija

3D-tiskalnik Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 z vgrajenim senzorjem izmeri razdaljo med površino tiska in konico šobe. Če površina tiska ni ravna, programska oprema izračuna pravilno razdaljo med konico in površino.

 

Možnost nadaljevanja 3D-tiska po izpadu napajanja

V primeru izpada elektrike je mogoče s tiskom nadaljevati, ko se napajanje povrne.

 

Odstranljiva površina tiska

Na 3D-tiskalnikih Duplicator i3 Plus Mark 2 je nameščena nova in izboljšana magnetna površina za tisk, kar pomeni, da lahko po koncu tiska s površine zlahka odstranimo končan izdelek.

 

Izboljšana elektronika

Wanhao je na 3D-tisklanik Duplicator i3 Plus Mark 2 namestil izboljšane komponente naprave za višjo stabilnost in zanesljivost 3D-tiska.

 

Ekstruder MK10 s kovinsko šobo

Kovinska šoba je izjemno zanesljiva in omogoča 3D-tisk pri višjih temperaturah, zato lahko na tiskalniku uporabimo širok nabor različnih materialov. Ker je na napravi nameščen direktni MK10 ekstruder, je v primerjavi s tiskalniki, ki uporabljajo Bowden ekstruder, na tisklaniku Duplicator i3 Plus Mark 2 precej lažja uporaba mehkejših filamentov.

 

Servis in garancija za Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2:

Naprava ima 1 leto garancije od izdaje računa. Servis naprave se izvaja na sedežu podjetja iTehLab d.o.o., Slovenčeva 97, 1000 Ljubljana.

TehnologijaFDM/FFF
Maksimalna velikost 3D-tiska (mm)200 x 200 x 180
Natančnost 3D-tiska po Z-osi (mm)do 0,1
MaterialiPLA, PETG
Premer filamenta (mm)1.75
Število šob1
Premer šobe (mm)0,4
Ogrevana posteljaDa
Kalibracija posteljeAvtomatska
Način povezaveSD
Programska opremaCura, Simplify3D
Teža10 kg
Dimenzije40 x 41 x 40 cm

 

Izdelek je na zalogi. Dobavljiv v roku 2 do 4 delovnih dni.

Cena: 325,00 

Na zalogi