SketchUp 2021

Prvi program za 3D-modeliranje!
Za SketchUp pogosto citiramo, da je narejen za tiste, ki nimajo več kot pol ure časa, da se naučijo 3D-modeliranja. Res enostavna programska oprema vam bo omogočila hiter napredek iz amaterskega risanja v profesionalne vode.
S številnimi izboljšavami okrepljena nova verzija programa SketchUp vam bo zelo olajšala delo.
Hitra vizualizacija
SketchUp je kot podaljšek vaše roke – bolj je podoben uporabi svinčnika kot kompliciranemu programu za 3D-modeliranje. SketchUp je narejen, da z lahkoto izrišete vse, kar si zamislite.
Izdelava načrtov
SketchUp ni namenjen zgolj 3D-modeliranju, odličen je tudi za izdelavo 2D-risb. Pripravite načrte in detajle ter jih opremite z merami in opisi.
Knjižnica 3D-modelov
V SketchUp je med drugim vgrajena tudi knjižnica že narejenih 3D-modelov, ki jih lahko uporabite pri modeliranju, hkrati pa lahko svoje modele tudi sami delite med drugimi uporabniki.
Prilagoditve programa
SketchUp ima možnost različnih razširitev in prilagoditev, kar omogoča, da si ustvarite tisto okolje, v katerem boste najlažje ustvarjali.
Veliko znižanje za dijake in študente
Dijaki in študenti lahko pridobijo enoletno akademsko licenco SketchUp Pro 2021 za izjemno ugodnih 51,00 € + DDV.
Nakup licenc
SketchUp ima na voljo kopico licenc, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe. Za izbor prave licence nas kontaktirajte na elektronski naslov info@3d-tisk.si ali na telefonski številki 01/320-08-98 in naš svetovalec vam bo pomagal pri izbiri.

Cena: od 51,00 

Počisti