Paketna ponudba meseca: letna licenca SketchUp in V-ray za SketchUp po promocijski ceni!

SketchUp Pro 2020

Prvi program za 3D-modeliranje!
Za SketchUp pogosto citiramo, da je narejen za tiste, ki nimajo več kot pol ure časa, da se naučijo 3D-modeliranja. Res enostavna programska oprema vam bo omogočila hiter napredek iz amaterskega risanja v profesionalne vode.S številnimi izboljšavami okrepljena nova verzija SketchUp Pro vam bo zelo olajšala delo.

Hitra vizualizacija
SketchUp je kot podaljšek vaše roke – bolj je podoben uporabi svinčnika kot kompliciranemu programu za 3D-modeliranje. SketchUp je narejen, da z lahkoto izrišete vse, kar si zamislite.

Izdelava načrtov
SketchUp ni namenjen zgolj 3D-modeliranju, odličen je tudi za izdelavo 2D-risb. Pripravite načrte in detajle ter jih opremite z merami in opisi.

Knjižnica 3D-modelov
V SketchUp je med drugim vgrajena tudi knjižnica že narejenih 3D-modelov, ki jih lahko uporabite pri modeliranju, hkrati pa lahko svoje modele tudi sami delite med drugimi uporabniki.

Prilagoditve programa
SketchUp ima možnost različnih razširitev in prilagoditev, kar omogoča, da si ustvarite tisto okolje, v katerem boste najlažje ustvarjali.

V-Ray Next

Preprost za uporabo, kakovosten in zmogljiv
V-Ray je preprost za uporabo, oblikovan z namenom, da vam olajša delo. Omogoča ustvarjanje renderjev najvišje kakovosti – neposredno v SketchUp-u. Daje vam moč, da renderirate, karkoli – od hitrih skic do najbolj detajlnih 3D scen.

CPU, GPU, interaktivno in hibridno renderiranje
V-Ray ponuja možnost dvojnega zmogljivega renderiranja v enem. Izberite CPU ali GPU pospeševanje in izkoristite zmogljivost, ki vam jo ponuja programska oprema. Možno je tudi CPU + GPU hibridno renderiranje.

Samodejno odstranjevanje hrupa in avtomatično nastavljanje osvetlitve
Samodejno odstranjevanje hrupa  skrajša čas renderiranja tudi do 50 %. Hrup lahko uravnavate tudi po renderiranju. V-Ray ponuja prilagodljive učne tehnike, ki vam bodo pomagale, da vsakič prikažete popolno, izpostavljeno sliko. Prav tako se lahko zanesete na novo funkcijo samodejnega uravnavanja beline, da odstrani vse tople ali hladne svetlobne odtenke, ki prihajajo iz sonca ali okenske niše.

Virtualna resničnost
Renderirate lahko tudi vsebino za ogled na priljubljeni opremi za vstop v virtualno resničnost; v pomoč so vam stereo nastavitve in VR tipi kamer.

 

Izdelek je na zalogi. Dobavljiv v roku 2 do 4 delovnih dni.

Cena: 499,00 

Na zalogi