Filamenti Kimya PLA-R

Filament Kimya PLA-R 3D je recikliran in biološko razgradljiv polimer: ta biopolirni homopolimer lahko dobimo iz koruznega škroba. Polilaktična kislina (PLA) je naravna alternativa polietilenu. Je enostavnen za tisk in nima vonja. Filament Kimya PLA-R se lahko uporablja v industrijskih aplikacijah, predvsem embalaži, pa tudi v domačih aplikacijah: ustvarjanje vsakdanjih predmetov.

Kimya PLA-R 3D lastnosti: 

Enostaven za tisk.
Brez vonja.
Sijajen zaključek.
≥ 97% recikliranih materialov (100% recikliranih materialov – PLA-R Natural).
 EN 13432 in EN 14995 standard (PLA-R Natural).
Skalden z REACH standardom.

Premer filamenta: 1.75 mm, 2.85 mm.
Teža: 750 g, 2200 g.
Barve: umazana bela (naravna), črna, rdeča, bela, modra, siva.

*2-letna ARMOR garancija.

 

Združljivi tiskalniki in najpogostejše aplikacije

Ti filamenti so združljivi z večino FDM tiskalnikov. Zato jih je mogoče tiskati z ogrevano ploščo ali brez nje. Krčenje s to vrsto filamenta je med 3D-tiskom zelo majhno. Po naravi prosojen material je idealen za izdelavo prototipov brez mehanskih omejitev. Zato je kot nalašč za izdelavo modelov, rezervnih delov, medicinske opreme in drugih predmetov za enkratno uporabo. Nazadnje je zelo cenjen tudi zaradi estetskega zaključka.

Pomembno
Njegove glavne pomanjkljivosti so visoka občutljivost na toploto (deformacija od 40 ° C) in pomanjkanje prilagodljivosti. Zato priporočamo, da se odločite za filamente PS, še posebej, če je vaša aplikacija izpostavljena vročini.

Cena: od 19,21 

Počisti