Filament PrimaSELECT™ PLA

PrimaSELECT™ PLA je odličen filament za 3D-tisk, ni toksičen in nima neprijetnih vonjav. Termalne karakteristike materiala zagotavljajo izjemne rezultate, tisk za tiskom.
Filament je navit na prozoren kolut, kar vam omogoča, da enostavno preverite koliko filamenta vam je še ostalo za uporabo.

 

Polilaktična kislina (PLA) je biorazgradljiv plastičen polimer, ki nastaja iz mlečne kisline, to pa lahko fermentiramo iz naravnih pridelkov, kot je koruza.
Objekti, natisnjeni s PrimaSELECT™ PLA filamentom, se rahlo lesketajo. PrimaSELECT™ PLA je na voljo v širokem spektru čudovitih živih barv, ki temeljijo na RAL barvnem sistemu in zagotavljajo, da z vsakim kolutom filamenta dobite enak odtenek barve.
KAKOVOST
Izboljšana formula filamenta PrimaSELECT™ PLA naj bi ustrezala vsem potrebam uporabnika. Imenujemo ga tudi modificirani PLA in je dvanajstkrat močnejši od običajnih filamentov PLA, zahvaljujoč skrbno izbranim kvalitetnim surovinam.
Naša tovarna je opremljena z najsodobnejšo lasersko merilno tehnologijo, ki skupaj z izurjenimi strokovnjaki, ki jo upravljajo, zagotavlja, da ima vsak filament, ki ga prejmete enak premer in obliko. Na ta način lahko zagotavljamo, da je material primeren za uporabo na večini 3D-tiskalnikov na tržišču.
ODLIČNI REZULTATI
Filament PrimaSELECT™ PLA je na otip rahlo mehkejši od običajnega PLA filamenta, prav tako je bolj prožen, zaradi česar je idealen za 3D-tiskalnike z Bowden nastavitvami.
Zagotavlja izjemne rezultate, je zelo močan in ponaša se z odlično adhezijo med plastmi. Odpira se čisto nov svet uporabe materiala PLA.
PREPROST ZA UPORABO
Do zdaj smo PLA poznali kot krhek, sedaj pa lahko uporabljate tudi, kadar bi predhodno potrebovali uporabiti ABS filament. Idealen je za uporabo na vseh FDM/FFF 3D-tiskalnikih, saj ima izredno majhen skrček in za tisk ne potrebuje ogrevane postelje. Pozabite lahko tudi na ukrivljanje med tiskom ali deformacijo objektov, kot je pogosto pri cenejših materialih. Karakteristike materiala preprečujejo vpijanje vlage, kar je velik plus posebej pri shranjevanju vašega filamenta.
Filament je navit na prozoren kolut, kar vam omogoča, da enostavno preverite koliko filamenta vam je še ostalo za uporabo.
Tistim, ki uporabljate 3D-tiskalnik, ki ima ogrevano posteljo, priporočamo, da temperaturo nastavite med 40-60 °C.
Vsem, ki uporabljate 3D-tiskalnik z dvema glavama in boste tiskali s podpornimi materiali, priporočamo uporabo materiala PrimaSELECTPVA, ki se lepo veže tudi z našim ABS filamentom in ga lahko enostavno odstranite, saj je topen že v vodi.
Filament PrimaSELECT™ PLA se prime na BuildTalk podlago ali steklo. Filament je navit na prozoren kolut, v vsakem pakiranju dobite 750 g visoko kakovostnega filamenta. Filament je skrbno zapakiran v robustni embalaži skupaj z zaščito proti vlagi Silica gelom.

Zakaj uporabiti PrimaSELECT PLA?

• Je dvanajstkrat močnejši od običajnega materiala PLA.
• Enostaven za tiskanje, celo brez ogrevanje postelje.
• Zelo majhna verjetnost ukrivljanja.
• Je biorazgradljiv.
• Brez neprijetnih vonjav.

Tehnične lastnosti:

Material: PLA.
Premer: 1.75mm.
Odstopanja: ± 0.05 mm.
Zahteva ogrevano posteljo: ne.
Temperatura tiska: 180 – 210 °C.
Temepratura tališča: 140-160 °C.
Teža filamenta: 750 g.
Velikost koluta: 200 x 55 mm.
Notranji premer koluta: 53 mm.

Cena: 24,51 

Počisti